نحوه پرداخت پول به سفارت دانمارک

10 08 2012
 قسمت اعظم پول برسی پرونده باید به صورت انلاین و با کردیت کارت پرداخت بشه
http://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/fee.htm
  اول باید توی قسمت creade case order id بشید و یک ایدی درست کنید و بعدش مرحله به مرحله پیش بروید ..اما دقت کنید که بعد از ساختن آیدی نوشته انتخاب category این مرحله خیلی مهمه و باید دقت کنید اگر کتگوری اشتباهی رو انتخاب کنید و پول اشتباهی بریزید برگشتش خیلی سخته ، به نظر من ما همه باید green card scheme رو انتخاب کنیم حتی اگر توی پوزیتیو لیست باشیم ، به این خاطر که توی قسمت توضیحات پوزیتیو لیست نوشته درصورتی شما می تونید این کتگوری رو انتخاب کنید که قرارداد کاری با یک کارفرما در دانمارک داشته باشید و ما هیچ کدوم همچین قراردادی هنوز نداریم ، اما دوستان بازهم کتگوری ها رو مطالعه کنید و گزینه درست رو انتخاب کنید..بعد از انتخاب کتگوری باید مرحله بعدی رو پیش برید و پول رو با مسترکارت پرداخت کنید و در آخر رسید پرداخت پول به ایمیلتون می آید .بعد از پرداخت پول و دریافت رسید دوباره وارد همین لینک که دربالا نوشتم بشید و این دفعه کیس اردر آیدی رو وارد کنید و می بینید که نوشته پول به صورت آنلاین پرداخت و رجیستر شد و باید این صفحه رو هم پرینت بگیرید..هردو ( رسیدپول و این صفحه ) رو پرینت رنگی بگیرید.




اولین گام ایمیل به سفارت GR1 interview appointment

5 07 2012
اولین گام شما گرفتن وقت مصاحبه از سفارت است

متن ایمیل که سفارت دانمارک به من داد رو عین اینجا قرار میدم  ادامهٔ مطلب »




راهنمای گام به گام دریافت گرین کارت ۳ ساله دانمارک

5 07 2012

این گرین کارت یک ویزای کاری یا اجازه ی اقامت ۳ ساله هست که با دریافت اون شما اجازه پیدا میکنید که وارد کشور دانمارک شده و در آنجا به دنبال کار بگردید و درون آن کشور کار کنید ،، بعد از اتمام این دوره ۳ ساله در صورت داشتن شرایط لازم میتونید برای یک سال دیگه اقامت خود را تمدید کنید و بعد از اتمام این دوره ی یک ساله در صورت داشتن شرایط لازم که به آنها اشاره خواهیم کرد میتونید برای دوری ۴ ساله اقدام کنید و در نهایت اقامت دایم.
شرایط تمدید :
ویزای کار شما یا به اصطلاح گرین کارت شما در صورتی تمدید خواهد شد که شما در طول یک سال آخر اقامت خود در دانمارک حداقل هفته‌ای ۱۰ ساعت کار کرده باشید. در صورتی که به دلایلی غیر از اشتباهات شخصی شغل خود را از دست دهید ویزای شما یک سال دیگر قابل تمدید خواهد بود.
شرایط اقدام برای این گرین کارت هم مانند شرایط مهاجرت به سایر کشور‌ها دارای یک سیستم امتیاز بندی می‌‌باشد و شما حداقل باید ۱۰۰ امتیاز در این امتیاز بندی کسب کنید تا بتونید برای آن اقدام کنید .
این امتیازات شامل سطح تحصیلات ،سطح زبان ،تجربه کاری ،ساز گاری با محیط و سن متقاضی می‌‌باشد.
 
شرایط کامل امتیاز بندی به شرح زیر می‌‌باشد :
۱. سطح تحصیلی :
کمترین میزان سطح تحصیلات مورد نیاز کارشناسی می‌‌باشد ، البته تمام مدارک تحصیلی بعضی کشورها که ایران هم جز آن دسته از کشورها میباشد باید توسط وزارت مربوطه در دانمارک ارزشیابی میشود  وبه عنوان مثال مدرک کارشناسی  باید معادل مدرک کارشناسی دانمارکی ارزیابی شود در غیر این صورت شما شرایط لازم را نخواهید داشت یا ممکن است مدرک فوق لیسانس شما لیسانس ارزیابی شود .  البته تاکنون و با توجه به تجربیات دوستان مدارک صادره از ایران چه از دانشگاه آزاد و چه سراسری هم  سطح مدارک دانمارکی ارزشیابی شده ، به عنوان مثال مدرک کارشناسی دانشگاه آزاد یا سراسری را هم سطح مدرک لیسانس صادره از دانشگاه‌های دانمارک ارزیابی کردند. در این بخش حداکثر میتوان ۱۰۵ امتیاز کسب کرد.
 
  • مدرک کارشناسی (۴ سال تحصیل در مقطع لیسانس) = ۳۰ امتیاز 
  • مدرک کارشناسی ارشد یک ساله (۱ سال تحصیل در مقطع فوق لیسانس) = ۵۰ امتیاز
  • مدرک کارشناسی ارشد دو ساله ( ۲ سال تحصیل در مقطع فوق لیسانس) = ۶۰ امتیاز
  • مدرک دکترا  = ۸۰ امتیاز
اگر دانشگاه شما جزو ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا هم باشد امتیاز اضافه‌ای  به شرح زیر به شما تعلق میگیرد :
  • اگر دانشگاه شما جزو ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد = ۵ امتیاز 
  • اگر دانشگاه شما جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد = ۱۰ امتیاز
  • اگر دانشگاه شما جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد = ۱۵ امتیاز 
لیست ۴۰۰ دانشگاه برتر را در این لینک میتوانید ببینید.
 
 
در این قسمت شما میتوانید ۱۰ امتیاز اضافی (bonus points) کسب کنید در صورتی که رشته تحصیلی شما در positive list باشد.  list مشاغل مورد نیاز یا positive list را دراینجا  میتوانید مشاهده کنید.  برای کسب این امتیاز سطح تحصیلی شما باید دقیقا هم سطح، سطح تحصیلی خواسته شده از متقاضی در positive list باشد . مثلا اگر در آنجا گفته شده متقاضی باید فوق لیسانس داشته باشد و شما لیسانس دارید این امتیاز را دریافت نمیکنید.
 
در ضمن شما تنها  میتوانید امتیاز سطح تحصیلی را برای مقطع تحصیلی که به اتمام رسانده ا‌ید کسب کنید و در صورت دانشجو بودن در آن مقطع تحصیلی امتیازی کسب نخواهید کرد.
2. سطح زبان :
شما در صورت داشتن تسلط در یکی‌ از چهار زبان دانمارکی ،سوئدی ،آلمانی و یا انگلیسی‌ میتونید امتیاز لازم را در این قسمت کسب کنید . در این قسمت حداکثر میتوانید ۳۰ امتیاز کسب کنید. 
شما در این قسمت تنها میتوانید از یکی‌ از زبانهای اسکاندیناویایی شامل  دانمارکی و سوئدی  و یا تنها از یکی‌ از زبانهای انگلیسی‌ و آلمانی امتیاز بگیرید، اما به عنوان مثال میتوانید برای هر دو زبان سوئدی و انگلیسی‌ با هم و یا به عنوان مثال برای هر دو زبان دانمارکی و آلمانی با هم امتیاز بگیرید ، جدول کامل امتیازات مربوط به زبان را میتوانید دراینجا مشاهده کنید. به عنوان مثال بر اساس جدول امتیازات مربوط سیستم امتیازدهی  به ielts به‌‌‌ شرح زیر می‌باشند.
 
  • آیلتس با نمرهٔ ۳ = ۵ امتیاز
  • آیلتس با نمره  ۳.۵ _ ۴.۵ = ۱۰ امتیاز 
  • آیلتس با نمره  ۵  _ ۶ = ۱۵ امتیاز 
  • آیلتس با نمره  ۶.۵ به‌‌‌ بالا = ۲۰ امتیاز
 
اگر به مدت حداقل  یک سال در مکانی مشغول به کار یا در دانشگاهی مشغول به تحصیل بوده ا‌ید و در آنجا به یکی‌ از زبانهای دانمارکی ،سوئدی ،آلمانی و یا انگلیسی‌ کار و یا تحصیل کرده باشید احتیاجی به ارائه مدرک زبان ندارید و باید برای این ادعای خود مدارکی ارائه کنید و این به عنوان جایگزینی برای مدارک زبان شما می‌‌باشد. متن دقیق انگلیسی‌ که در سایت در این مورد نوشته شده :
As an alternative to a language exam, you can document your language skills with a statement from a previous employer attesting that you have used Danish, Swedish, Norwegian, English or German on the job for at least one year, or by presenting documentation that you have completed at least one year of studies at a higher educational programme which was taught in one of these languages.
3. سابقه کاری :
اگر در ۵ سال گذشته در یکی از مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک مشغول به تحقیق یا کار بوده ا‌ید می‌توانید در این قسمت با توجه به لیست  امتیاز بندی   پایین امتیاز کسب کنید . حداکثر در این قسمت میتوانید ۱۵ امتیاز دریافت کنید. لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک تحت عنوان positive list را میتوانید در اینجا ببینید .
 
توجه کنید که با توجه به امتیاز بندی تمام افرادی که زیر ۳۴ سال سّن دارند ،فوق لیسانس دارند و آیلتس ۶.۵ ، ۱۰۰ امتیاز را یعنی مینیمم امتیاز را میگیرند ،،پس برای بیمه کردن مراحل اپلای خود و داشتن چند امتیاز بیشتر از حد مینیمم بهتر که رشته ی شما در لیست مشاغل مورد نیاز باشد.
 
4. سازگاری با محیط : 
 
اگر در یکی از دانشگاه‌های اروپائی (اتحادیه اروپا EU  یا محدوده اقتصادی اروپا EEA ) شامل دانمارک و سوئیس و دیگر کشورهای عضو اتحادیه تحصیل یا کار کرده باشید با توجه به جدول زیر میتوانید این امتیاز را دریافت کنید :
 
 
  • اتمام حداقل یک سال تحصیلی در یکی از دانشگاه‌های کشورهای  اتحادیه اروپا (EU / EEA) یا سوئیس = ۵ امتیاز
  • اتمام حداقل سه‌ سال تحصیلی در یکی از دانشگاه‌های کشورهای  اتحادیه اروپا  (EU / EEA ) یا سوئیس = ۱۰ امتیاز
یا :
 
  • حداقل یک سال کامل ( ۱۲ ماه متوالی ) اقامت قانونی و کار در یکی از کشور‌های  اتحادیه اروپا (EU / EEA ) یا سوئیس = ۵ امتیاز
  • حداقل دو سال متوالی اقامت قانونی و کار در یکی از کشور‌های  اتحادیه اروپا (EU / EEA ) یا سوئیس = ۱۰ امتیاز
همچنین شما در این قسمت می‌توانید ۵ امتیاز اضافی برای دانستن زبان دانمارکی بگیرید. در صورت پاس کردن سطح ۲ زبان دانمارکی  یا سطوح بالاتر  .
در این قسمت حداکثر ۱۵ امتیاز میتوانید کسب کنید.
5. سن متقاضی : 
حداکثر امتیاز در این قسمت ۱۵ امتیاز می‌باشد .
 
  • ۴۰-۳۵ سن = ۱۰ امتیاز
  • ۳۴ سال و کمتر از ۳۴ سال = ۱۵ امتیاز
مجموع امتیازات خود را حساب کنید در صورت کسب حداقل ۱۰۰ امتیاز ،، مستقیما از این لینک  مراحل اپلای خود را آغاز کنید. 
همچنین شما باید مبلغی را در بانک به عنوان توانایی تامین مخارج یکساله زندگی‌ خود و اگر متأهل هستید  به عنوان توانایی تامین مخارج یکساله زندگی‌ خود ، همسر و فرزندان داشته باشید و سند این گواهی‌ بانکی‌ را ارائه دهید . این مبلغ هر سال تغییر میکند . برای اطلاع از مبلغ دقیق به سایت  مراجع میشود. در سایت مبلغ برای خرج ماهانه افراد با توجه به سن و وابستگی ذکر شده. در این لینک با مثال مبلغ دقیق ذکر شده .
 
محل تحویل مدارک در ایران :
 
 با سفارت دانمارک در تهران تماس گرفته و وقت قبلی برای مصاحبه و تحویل مدارک بگیرید سپس تمامی مدارک مورد نیاز به همره ۱۴۰۰ کرون دانمارک جهت انجام امور کنسولی را تحویل سفارت  دهید . توجه داشته باشید که این مبلغ غیر قابل برگشت می‌باشد. برای رفتن به سایت سفارت اینجا  کلیک کنید و اطلاعات لازم را کسب کنید.
 
زمان اقدام برای  همسر و فرزندان : 
 
 تمام مراحل اقدام برای دریافت ویزا برای همسر و فرزندان شخص متقاضی  باید بعد از اینکه با دریافت گرین کارت ( ویزای کاری ۳ ساله) شخص متقاضی موافقت شد صورت گیرد.
 
 
این پست با توجه به نظرات و پیشنهادات شما دوستان عزیز ویرایش خواهد شد ،،، لطفاً نظرات و تجربیات خود را در مورد مهاجرت به دانمارک را در قسمت نظرات و پیشنهادات این پست قرار دهید .
با تشکر، 
منبع این پست سایت رسمی کشور دانمارک میباشد . برای رفتن به این سایت اینجا کلیک کنید .
http://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/work/greencard-scheme/greencard-scheme.htm
نویسنده :  http://persianinform.blogspot.com/